fbpx

Wasmachine Verhuizen

Wasmachine verhuizen met MoveDesk: geen gedoe meer met vervoer huren en zelf sjouwen. Vaste prijzen, direct online boeken met datum! Ga voor gemak en laat uw wasmachine verhuizen in heel Nederland.

Meubeltransport
Lokaal

Binnen 25 kilometer

€75
EUR

Eenvoudig, stressvrij & efficiënt voor u geregeld!

Eenvoudig verhuizing of meubeltransport boeken: Kies uw pakket, vul uw gegevens in, bevestig direct online en wij regelen de rest!

01

Kies uw pakket

Blader door onze pakketopties voor verhuizing of meubeltransport. Kies het pakket dat het beste bij uw behoeften past en klik op de "Bestel" knop.

Vul uw gegevens in

Vul het online boekingsformulier in met uw contactgegevens, vertrek- en bestemmingsadres, gewenste datum en eventuele speciale instructies.

02

Bevestig en betaal

Controleer uw boekingsgegevens en bevestig uw boeking door online te betalen. U krijgt direct de boeking bevestigd per mail. Tot binnenkort!

03

Ja, uw bezittingen zijn verzekerd tijdens de verhuizing of het meubeltransport. Onze transportverzekering biedt dekking voor eventuele schade aan uw meubels en bezittingen. Voor meer details over de verzekering, neem contact met ons op.

Ja, we begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als u de verhuisdatum of meubeltransport datum wilt wijzigen, zodat we kunnen kijken naar beschikbaarheid en u kunnen helpen met een nieuwe datum.

We bieden verschillende verhuispakketten aan, variërend van klein tot groot. Elk pakket heeft zijn eigen set inbegrepen diensten en prijs. Tijdens het boeken van uw pakket kunt u ook kiezen voor uitbreidingen als inpakservice, verdiepingen, meubel montage en demontage. Bekijk onze verhuizingen pagina voor meer informatie over de beschikbare opties. 

Absoluut! Bij MoveDesk nemen we de veiligheid van uw meubels serieus. We gebruiken stevige verhuisdozen, beschermende materialen zoals dekens en noppenfolie, en zorgen ervoor dat alles stevig wordt vastgezet in onze verhuiswagens.

Het aantal verhuizers hangt af van het gekozen verhuispakket en de omvang van uw verhuizing. In onze pakketten zijn standaard verhuizers inbegrepen, maar u kunt ook extra verhuizers toevoegen als dat nodig is.

Wij voeren verhuizingen en meubeltransporten uit in heel Nederland. U kunt dus ten alle tijden direct online boeken en de datum vastleggen. Ook werken wij in Duitsland en België, contacteer hiervoor gerust onze klantenservice. 

Waarmee maakt MoveDesk het verschil?

Verhuizing en meubeltransport zonder kleine lettertjes

Bij MoveDesk geloven we in transparantie en duidelijkheid bij onze dienstverlening. Daarom bieden we verhuizingen en meubeltransport zonder kleine lettertjes. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf, maar eerlijke en heldere tarieven. Altijd een vaste prijs vooraf.

Zorgenvrij, gewoon goed geregeld!

Onze verhuiskrachten zorgen voor een stressvrije ervaring. We nemen al het werk uit handen, voor verhuizingen en meubeltransport, zodat u zich kunt richten op de nieuwe bestemming.

Voordelig met een vaste prijs

In vergelijking met zelf huren, sjouwen of organiseren, kan MoveDesk u geld en moeite besparen. Met onze vaste prijzen en complete service weet u precies waar u aan toe bent, zonder onverwachte kosten. Wel zo prettig toch?

Recensies

Wat onze nieuwe en bestaande klanten vertellen over ons?

De chauffeur is erg vriendelijk, denkt met je mee en vervoert zorgvuldig en behoedzaam. Allemaal bedekt met verhuisdekens. Ik ben erg tevreden.
Gustavo
Essen (DE) naar Bochum (DE)
Ze hebben me enorm geholpen bij het ophalen en leveren van mijn bankstel tot in mijn huis. Van begin tot eind waren ze professioneel, hulpvaardig en begripvol.
Marjan
Duiven naar Arnhem
Prima communicatie, goeie bus en vriendelijke en nette persoon. Ging goed om met de bank, ons en de bus. Tot de volgende keer!
David
Amsterdam naar Den Haag