fbpx

Verhuizingen

Verhuizen met MoveDesk: we begrijpen dat de verhuizing een stressvolle gebeurtenis kan zijn. Daarom bieden wij volledig samengestelde verhuispakketten aan met een duidelijke en vaste prijs. Geen onaangename verrassingen achteraf. U kunt direct en eenvoudig de gewenste verhuisdatum boeken.

Verhuispakket S
Kleine verhuizing

Geschikt voor 1-2 pers. huishouden

€450,-
EUR incl. btw

Verhuizen, stressvrij & zonder gedoe geregeld!

Verhuizen voor een vaste prijs: Klik op de knop, vul uw gegevens in, bevestig en betaal online, wij regelen de rest!

01

Start met boeken

Klik hierboven of beneden op een van de knoppen ''Bestel' of Direct boeken' en ga door naar ons boekingssysteem om met uw boeking te starten.

Vul uw gegevens in

Vul het online boekingsformulier in met de datum en het tijdvak, contactgegevens, ophaal- afleveradres en eventuele speciale instructies in de notitie.

02

Bevestig en betaal

Controleer uw boekingsgegevens en bevestig uw boeking door online te betalen. U krijgt direct de boeking bevestigd per mail. Tot binnenkort!

03

Verhuispakket
1-2 personen

Kleine verhuizing

€450
INCL. BTW​

Verhuispakket
2-4 personen

Grote verhuizing

€750
INCL. BTW​

Inbegrepen in onze pakketten:

Onze pakketten omvatten hulp met in- uitladen, vervoer van A naar B, beschermen met verhuisdekens en een goede verzekering, allemaal voor een vaste prijs zonder verassingen achteraf.

Afstand A naar B

Al onze verhuispakketten hebben een inbegrepen afstand van maximaal 100 kilometer. U berekend de afstand vanaf het ophaaladres. Extra kilometers berekenen we door tegen €0,60 p/km.

Voordelig met een vaste prijs

In vergelijking met zelf huren, sjouwen of organiseren, kan MoveDesk u geld en moeite besparen. Met onze vaste prijzen en complete service weet u precies waar u aan toe bent, zonder onverwachte kosten. Wel zo prettig toch?

Verhuiswagen & Verdiepingen

Inbegrepen is standaard onze verhuiswagen van 24 m³ compleet met alle benodigdheden voor een succesvolle verhuizing. Mocht het nodig zijn dan kan er ook meerdere malen heen- en weer gereden worden.

De verhuispakketten zijn bedoeld voor een verhuizing van de begane grond naar de begane grond. Natuurlijk is het ook mogelijk om ook vanaf een verdieping te verhuizen maar neemt u hiervoor eerst contact met ons op.

Mogelijk zijn daar aandachtspunten en kosten voor van toepassing zoals bijvoorbeeld het inzetten van een verhuislift, daarom kunt u voor verhuizingen met verdiepingen niet direct boeken.

Klantervaringen

Lees hieronder de ervaring van 3 andere klanten die recent door MoveDesk hun meubeltransport hebben laten uitvoeren. Op Google en onze pagina klantervaringen vindt u nog veel meer reviews.

Above and beyond! 10/10 zou opnieuw met hun gaan verhuizen. Heel vriendelijk en correct! Ik ben heel blij met hoe het gegaan is. Nogmaals bedankt!
Irene
Tilburg naar Helmond
Nieuwe bus, zeer netjes vervoerd. Vriendelijk, snel en efficient. Topbezorger!!👍🏻👍🏻👍🏻
Gert
Amsterdam naar Haarlem
Beide uiterst vriendelijke koeriers. Ik kan ze positief aanbevelen.
Nathalie
Utrecht naar Nieuwegein

Kies het ideale verhuispakket

Geen gedoe met offertes, maar u kunt direct online boeken! Maak keus uit onze verschillende verhuispakketten, kies degene die het beste bij u past en regel uw verhuizing in een paar klikken. Direct geregeld met keus van datum en tijdvak.

  • Op de dag van verhuizing dienen alle meubels en dozen klaar te staan en kwetsbare items moet u zelf goed verpakken.
  • Wij monteren en demonteren alleen meubels op het moment dat u dit specifiek als extra service heeft bijgeboekt.
  • Uitzonderlijk grote of kwetsbare meubels welke niet redelijkerwijs in de lift of trap passen kunnen wij niet altijd vervoeren. Contacteer ons gerust bij vragen.
  • Niet verpakte of niet correct verpakte (losse) spullen verhuizen wij niet.
  • Binnen onze verhuispakketten gaan wij uit van een verhuizing op de begane grond. Woont u op een verdieping neemt u dan eerst contact op.
  • Voor alle geboekte verhuispakketten is er een afstand van 100 km inbegrepen, extra kilometers berekenen wij door tegen €0,60 per km.
  • Bij Verhuispakket S zijn er 6 uren inbegrepen en bij Verhuispakket M zijn er 8 uren inbegrepen. Deze uren gaan in op moment dat we bij u op locatie zijn. Mocht u extra uren nodig zijn dan berekenen wij deze door tegen €100,- per uur.

Ja, MoveDesk biedt extra mogelijkheden om uw verhuispakket aan te passen aan uw specifieke behoeften. Als u andere extra diensten wilt toevoegen of bepaalde items speciaal wilt behandelen, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.

De inhoud van de verhuispakketten kan variëren, maar over het algemeen omvatten ze diensten zoals het in- en uitladen van meubels, transport, verpakkingsmateriaal en verzekering. Voor specifieke details raden we aan om de details van elk pakket op onze website te bekijken.

Ja, als uw plannen veranderen, kunt u uw verhuisdatum wijzigen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we uw nieuwe datum kunnen vastleggen en uw verhuizing kunnen herplannen.

Het wordt aanbevolen om uw verhuispakket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat we beschikbaarheid hebben op uw gewenste verhuisdatum. Vooral in drukke periodes kan het boeken van tevoren helpen om teleurstellingen te voorkomen.

Maar mocht de gewenste datum nog te boeken zijn via onze website is het natuurlijk ook mogelijk een lastminute boeking bij ons te doen via de website.

Ja, bij MoveDesk zijn uw bezittingen verzekerd tijdens het verhuizen en transport. We zorgen voor een adequate verzekering om uw waardevolle spullen te beschermen, zodat u met een gerust hart kunt verhuizen.

EERST EVEN BELLEN? GEEN PROBLEEM!

Hulp nodig met het inschatten van lastige situaties? Of heeft u andere vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Verhuispakket S
Kleine verhuizing

Geschikt voor 1-2 personen

€450,-
incl. btw