fbpx

Verhuislift

Ervaart u moeilijkheden bij het tillen van zware voorwerpen de trap op? Geen zorgen meer! Dankzij onze professionele verhuislift met chauffeur, behoren dergelijke uitdagingen tot het verleden.

Onze verhuislift met chauffeur is beschikbaar voor zowel het verplaatsen van afzonderlijke meubelstukken als voor complete verhuizingen.

Verhuislift met
Chauffeur

Werkgebied verhuislift:
Gelderland + Overijssel

€80,-
EUR per uur

Eenvoudig, stressvrij & zonder gedoe geregeld!

Eenvoudig verhuislift met chauffeur boeken: Klik op de knop, vul uw gegevens in, bevestig en betaal online, wij regelen de rest!

01

Start met boeken

Klik hierboven of beneden op een van de knop 'Verhuislift reserveren' en ga door naar ons boekingssysteem om met uw boeking te starten.

Vul uw gegevens in

Vul het online boekingsformulier in met de datum en het tijdvak, contactgegevens, adres van de werkzaamheden en eventuele opmerkingen.

02

Bevestig en betaal

Controleer uw boekingsgegevens en bevestig uw boeking door online te betalen. U krijgt direct de boeking bevestigd per mail. Tot binnenkort!

03

Inbegrepen bij verhuislift service:

Onze verhuislift service omvat de verhuislift, chauffeur voor bediening/hulp en andere benodigde verhuismaterialen. U kiest eenvoudig zelf het aantal uren en kunt direct een datum reserveren.

Reiskosten

We berekenen de reiskosten vanaf onze standplaats in Doetinchem. De reiskosten zijn €0,60 cent per kilometer (enkele reis). U betaald deze kosten op locatie met pin of contant.

Werkgebied met de verhuislift

Met de verhuislift werken we in Gelderland en Overijssel. Buiten dit werkgebied kunnen we helaas nog niet van dienst zijn met alleen een verhuislift. Complete verhuizingen in combinatie met verhuislift voeren wij wel uit in heel Nederland.

Geweldig! Ons nieuwe bankstel stond binnen korte tijd op de 2e verdieping. Heel vriendelijk en correct! Ik ben heel blij met hoe het gegaan is. Nogmaals bedankt!
Simone
Verhuislift in Zwolle
Nieuwe materialen, zeer netjes en vakkundig onze spullen naar de 3e verdieping gezet. Vriendelijk, snel en efficiënt. 👍🏻
Pieter
Verhuislift in Enschede

EERST EVEN BELLEN? GEEN PROBLEEM!

Hulp nodig met het inschatten van lastige situaties? Of heeft u andere vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Verhuislift met
Chauffeur

Werkgebied verhuislift:
Gelderland + Overijssel

€80,-
EUR per uur