/
Services

Services

Montageservice:

Onze montageservice bij MoveDesk is ontworpen om u te ontlasten van het gedoe van het in elkaar zetten van meubels. We begrijpen dat sommige meubelstukken, zoals bedden, kasten en eettafels, gedemonteerd moeten worden voor transport en later weer in elkaar gezet moeten worden. Met onze montageservice kunt u vertrouwen op ons deskundige team om deze taak voor u uit te voeren.

Onze professionele verhuiskrachten zijn goed uitgerust en hebben de ervaring om meubels efficiënt en nauwkeurig te monteren. Of het nu gaat om het monteren van nieuw aangeschafte meubels of het opnieuw in elkaar zetten van gedemonteerde stukken, wij zorgen ervoor dat alles stevig en correct wordt gemonteerd, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Voeg onze montageservice toe aan uw boeking en geniet van een stressvrije verhuizing of transport van meubels. Wij zorgen ervoor dat uw meubels klaar zijn voor gebruik zodra ze op hun bestemming zijn.

Let op: onze montageservice is niet te boeken voor complete meubel zelfbouw pakketten van bijvoorbeeld IKEA of kasten. Deze service is bedoeld voor het eenvoudige monteren en demonteren van bijvoorbeeld boxsprings, hoekbanken, tafels, stoelen enzovoorts.

Verpakkingsservice:

Onze verpakkingsservice bij MoveDesk biedt u het gemak van professioneel verpakken en beschermen van uw meubels en bezittingen voor transport. We begrijpen dat de juiste verpakking van cruciaal belang is om ervoor te zorgen dat uw meubels veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

Onze ervaren verhuiskrachten zorgen voor de juiste verpakkingsmaterialen en technieken om al uw meubels te beschermen. Of het nu gaat om het omwikkelen van fragiele voorwerpen, het vakkundig verpakken van meubels voor veilig transport, of het zorgvuldig verpakken van waardevolle items, wij nemen de zorgen uit handen.

Voeg onze verpakkingsservice toe aan uw boeking en laat ons u helpen om uw meubels en bezittingen veilig en goed beschermd te houden tijdens het transport. U kunt gerust zijn, wetende dat uw waardevolle spullen in goede handen zijn.

Deze verpakkingsservice is een speciale service te boeken voor individuele meubelstukken als aanvulling op de standaard bescherming die wij altijd toepassen met verhuisdekens, schuim rubbers en rubberen matten.